Varastopäällikkö

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00045869
  • Sopimus
    Vakituinen

AVK Finland on tanskalaisen AVK Holding konsernin tytäryhtiö Suomessa. Vastaamme tuotteiden maahantuonnista ja myynnintuesta Suomen markkinoilla. AVK Finlandin konttori sijaitsee Tampereella.

Tuotteemme kattavat laajan malliston seuraaville segmenteille: veden jakelu, jäteveden käsittely, palontorjunta, kaasuverkosto. Tuotteet kattavat alan vaativimmat standardit ja vaatimukset kullakin segmentillä ja ne ovat suunniteltu vuosikymmenten kokemuksella Pohjoismaiden vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin.

Olemme muuttamassa ensi vuoden alussa uusiin isompiin tiloihin Sarankulmaan ja etsimmekin logistiikkatiimiimme vahvistukseksi VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Pääset mukaan suunnittelemaan uuden varaston toimivaksi kokonaisuudeksi ja vastaat työssäsi varaston operatiivisesta toiminnasta.

Vastuullasi on tuotteiden tilaukset eri yksiköistämme Euroopasta ja vastaat myös toimitusvarmuudesta kotimaisille asiakkaillemme. Verkostoituminen sekä Suomen organisaation että kansainvälisten kollegojen kanssa on tärkeää asioiden toimivuuden vuoksi. Työ vaatii alussa jonkin verran matkustamista, jotta tutustut konsernin toimintatapoihin ja menetelmiin.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, toimeen tarttuva ja varaston siisteys on sinulle tärkeä asia. Toimistotyöt ovat sinulle tuttuja, mutta toimit myös aktiivisesti varaston puolella ja työkalut pysyvät tukevasti kädessä esim. esiasennuksissa. Sinulla on taitoa toimia esimiehenä ja motivoida tiimi työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen.

Toivomme sinulta teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta sekä teknisen/kaupallisen alan koulutusta ja ennen kaikkea kokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytämme englannin kielen taitoa sekä kirjallisesti että suullisesti. Sinulla on mielellään kokemusta viivakoodijärjestelmistä, trukilla ajamisesta ja varastotarvikkeiden hankinnasta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/viimeistään 29.09.2021.

Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitava konsultti, Teemu Vuorinen puh. 0400 610041

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.