Vakituisia teollisuuden työtehtäviä

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050041
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme nyt Linjateräs Oy:n ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen tiimiin uutta työtoveria vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotantoketjussa on tarjolla kattavasti erilaisia tehtäviä, aina maalauslinjaston alkupään töistä, loppupään pakkaukseen tai vaikka kokoonpanon paikkoihin, joten lopullinen työpiste määrittyy osaamisesi mukaan. Monipuoliset työmahdollisuudet, päivittäinen tiimin tuki ja jatkuvasti kehittyvän organisaation moderni tuotantoympäristö tarjoavat sinulle erinomaiset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen.

Linjateräksen työntekijänä pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista työporukkaa, jonka ehdoton vahvuus on huumori ja iloinen asenne. Linjateräs on kasvava ja taloudellisesti hyvinvoiva yritys, jossa työntekijöistä pidetään huolta. Pizzaperjantait ovat jokaviikkoinen rutiini ja kaikille työntekijöille tarjotaan hyvät työsuhde-edut. Tehtävässä parhaiten menestyvät oma-aloitteiset ja aktiiviset henkilöt, joilla on kova halu oppia uutta. Positiivinen asenne kantaa mielestämme pitkälle.
Työtä tehdään kolmessa vuorossa, aamussa, illassa ja yössä vuoroviikoin. Palkkaus on sovittavissa osaamisen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Haethan tehtävää kotisivujemme www.adecco.fi kautta mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Joni Virtanen puh. 040 482 4608 joni.virtanen@adecco.fi (arkisin 8-16)

"Linjateräs Oy perustettiin vuonna 1965 ja ensimmäinen automaattinen maalauslinjamme starttasi 1970-luvulla. Siitä asti olemme vakavaraisena perheyrityksenä kehittäneet uusia innovaatioita ja kasvattaneet toimintaamme asiakkaidemme parhaan edun mukaisesti - määrätietoisesti ja haasteita kaihtamatta.
Korkea laatu on meille äärimmäisen tärkeää. Tarkan laadunvalvonnan ja toiminnanohjauksen ohella henkilöstöämme koulutetaan koko ajan. Seuraamme alan trendejä tarkasti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle laatua paitsi tänään, myös jatkossa. Haluamme olla markkinoiden laadukkain kokonaisratkaisujen tarjoaja. Laadukkuus eri aspekteineen mahdollistaa laatujohtajuuden. Linjateräkselle on myönnetty sekä ISO 9001:2015 laatusertifikaatti että ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.
Haluamme toimia esimerkillisesti kaikin tavoin ja henkilöstömme työterveys ja -turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi toteutamme erilaisia turvallisuutta parantavia ratkaisuja ja monitoroimme niitä koko ajan. Siisteys on myös osa laatua ja turvallisuutta, josta pidämme huolen joka päivä."

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.