Vakituinen linjastotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050301
  • Sopimus
    Määräaikainen

Kiinnostaisiko sinua 4 päiväinen työviikko ja pitkät viikonloppuvapaat. Mikäli vastasit kyllä suosittelemme jatkamaan lukemista!

Lehtovuoren liiketoiminta kasvaa ja kaipaamme juuri valmistuneisiin, uusiin toimitiloihimme lisävahvistuksia!

Lehtovuoren linjastotyöntekijänä pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista työporukkaa, jonka ehdoton vahvuus on huumori ja iloinen asenne. Lehtovuori on kasvava ja taloudellisesti hyvinvoiva yritys, jossa kaikista työntekijöistä pidetään varmasti huolta.

Työssäsi ripustat tuotteita maalauslinjastolle. Monipuolisuutta työhösi tuo erilaisten tuotteiden ripustaminen. Menestyt tehtävässä, jos olet itseohjautuva, oma-aloitteinen, positiivisen työasenteen omaava ja omaat hyvän fyysisen peruskunnon. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä tiimin kanssa ja saat kattavan perehdytyksen tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan ennen kaikkea reipas ja töihin tarttuva sekä oppimishaluinen tekijä, jolla on aidosti halua tehdä töitä ja oppia uutta.

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa 10h/pvä maanantaista torstaihin. Palkkaus määrittyy kokemuksen sekä osaamisen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi heti koska haastattelemme jo hakuaikana.

Rekrytoinnissa meitä avustaa yhteistyökumppanimme Adecco. Työsuhde aloitetaan 6 kuukauden vuokratyösuhteella Adeccon kautta, jonka jälkeen työsuhde siirtyy Lehtovuori Oy:lle

Tunnistatko itsesi tekstistä ja haluat hyvän työpaikan pitkäksi aikaa? Mekin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 28.8.2022. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Adeccolla hakua hoitavan konsultin tavoitat arkisin klo 8 -16. Joni Virtanen 040 482 4608 / joni.virtanen@adecco.fi


Lehtovuori Oy on Ylöjärvellä sijaitseva elinympäristökalusteita valmistava perheyritys. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1945, josta asti se on tarjonnut asiakkailleen ympäristökalusteratkaisuja muun muassa kaupunki- ja puistoalueille, taloyhtiöille sekä liike- ja terminaalikiinteistöille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia roska-astioita ulko- ja sisäkäyttöön, penkkejä ja pöytiä, polkupyörätelineitä, katoksia sekä leikkipuistovälineitä.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.