Tuotantotyöntekijöitä

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00045711
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme useampia metallivalutuotantoon sijoittuvia tekijöitä Laihialle!

Etsimme metallialan tai teknisen alan koulutustaustalla olevia tekijöitä erilaisiin metallitöihin yhteistyökumppanillemme Alteamsille. Alteams Group on globaalisti toimiva suomalainen alumiinivalimokonserni. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla sekä Lopella ja ovat osa Kuusakoski Groupia. Täältä voit lukea lisää yrityksestä https://www.alteams.com/

Paikkoja on auki nyt niin loppukokoonpanoon ja viimeistelytehtäviin, kuin myös erilaisiin koneistajien tehtäviinkin.

Haemme useita tekijöitä 2- ja 3- vuorotyöhön, koneistukseen ja viimeistelyyn, jossa on hyötyä alan koulutuksesta sekä kokemuksesta. Työtehtäviisi kuuluu työn laadun varmistus ja parannustehtävät. Tässä vaaditaan erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta.

Haemme sinua, joka olet työtä pelkäämätön, reippaalla ja tarkalla työotteella varustettu henkilö. Tehtävät vaativat tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta sekä reipasta työotetta. Eduksesi on alan koulutus ja työkokemus, kuten myös positiivinen ja joustava asenne työskentelyä kohtaan.

Tehtävät ovat määräaikaisuuksia Adeccon kautta, ja työn kestot ovat 3-6 kuukautta. Tehtävissä on mahdollisuus myös jatkoon. Työt alkavat mahdollisimman pian ja palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Jos etsit uusia tehtäviä metallialalla, näissä töissä pääsee tekemään töitä globaalin suomalaisen toimijan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakemuksen voi lähettää 31.10.2021 asti https://www.adecco.fi/ Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon Minna Nummelin (minna.nummelin@adecco.fi), 040 357 2654.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.