Tuotantotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00042653
  • Sopimus
    Määräaikainen

Viihdytkö hyvin rutiininomaisessa sekä tarkassa työssä? Kykenet nopeatempoiseen työhön ja viihdyt erilaisissa tuotannon tehtävissä. Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme tuotannon operaattoria Espooseen. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille ja määräaikaisuus on aluksi noin puolen vuoden mittainen. Töitä tehdään 2-vuorotyönä, mutta valmius myös 3-vuorotyöhön on välttämätön.

Operaattorina työtehtäviisi kuuluu pakkaaminen, koneiden käyttäminen, laaduntarkastaminen sekä prosessien valvominen.

Edellytämme työntekijöiltämme täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muusta teknisestä taustasta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä tehtäviin saa perehdytyksen. Odotamme työhön valitulta henkilöltä tarkkuutta, rutiininsietokykyä sekä ripeyttä.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Jätä pikaisesti meille hakemuksesi ja liitä mukaan CV. Haastattelut pidetään tällä hetkellä videohaastatteluna. Lisätietoja tuotantotehtävästä antaa HR-konsultti Emma Klemetti, emma.klemetti@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.