Tuotantotyöntekijä prosessiteollisuuteen Laitilan alueelle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2235146
  • Sopimus
    Määräaikainen

Oletko prosessiteollisuuden opintoja suorittanut innokas alan tulevaisuuden osaaja vai prosessi- tai elintarvikealan työkokemusta omaava alasi ammattilainen? Oletko etsimässä pitkäaikaista työmahdollisuutta mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa?

Haemme nyt kahta työntekijää asiakasyrityksellemme Laitilan alueelle vastaamaan pakkaamo-osaston tuotantolaitteiden käytöstä ja muista osaston työtehtävistä, kuten laadunvalvonnasta ja näytteiden ottamisesta. Työtehtävät pakkaamo-osastolla ovat monipuolisia ja vastuullisia.

Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin valmiutta myös 3-vuoroon. Työsuhde on aluksi 6kk:den määräaikaisuus, jonka jälkeen työssä on hyvät jatkonäkymät pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Jos pidät toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työntekijänä tunnollinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot voisi tämä työ sopia juuri sinulle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä sekä kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä vahvan brändin omaavassa asiakasyrityksessämme. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja rentoon tiimiin, jossa myös huumori lentää mukavasti työpäivän aikana.

Mikäli kiinnostuit, tartuthan tilaisuuteen!

Olethan reippaasti yhteyksissä, mikäli kaipailisit lisätietoja niin kerromme lisää! Hae paikkaa osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 31.7.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Suolahti p. 040 664 1447.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.