Tuotantotyöntekijä - Jackon Finland Oy Muurlan tehdas

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00041451
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Jackon Finland Oy:n Muurlan tehtaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

2-vuorotyöhön pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Valittavan henkilön kanssa solmitaan alkuun kahdeksan kuukauden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan palvelukseen.

Tehtäviisi kuuluu valmiiden solumuovituotteiden pakkaaminen lavoille sekä niiden lähetyskuntoon laittaminen sekä mahdollisia muita solumuovipakkausten tuotantoon liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin ja kulkuyhteyksien vuoksi oma auto on välttämätön.

Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on asenne ja motivaatio työhön, perus ATK-taidot sekä halu sitoutua yritykseen pitkäksi aikaa. Työ pitää sisällään myös laadun valvontaa, joten huolellisuus ja tarkkavaisuus ovat hyviä edellytyksiä työssä onnistumiseen. Työtä tehdään ryhmässä, joten ryhmätyötaidot ja muiden huomioon ottaminen helpottavat työyhteisössä toimimista.

Hae tehtävää heti, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.