Tuotantotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00049849
  • Sopimus
    Vakituinen

Haetko vaihtelevia työtehtäviä tuotannon parista? Viihdyt erilaisten koneidenparissa ja uuden oppiminen on sinulle kiva lisä töissä?

Nyt on töitä tarjolla juuri sinulle!

Etsimme Operaattoria Espoon Keilaniemeen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoajaikainen ja alkaa kesäkuun aikana. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Operaattorina tehtäväsi on toimia linjastolla yhdessä tiimin kanssa. Pidätte huolen, että tuotteiden laatustandardit täyttyvät ja pidätte dokumentaatiota tuotannossa yllä. Olet osa teknologiatuotteen valmistusta sekä ylläpidät yleistä siisteyttä tuotannon tiloissa. Lisäksi osallistut tuotannon koeajoihin ja perehdyt tuotannonprosessiin.

Millaista henkilö me sitten haemme?

Sinun tulisi olla oma-aloitteinen ja tarkkuus tulee sinulla luonnostaa. Noudatat hyvin annettuja ohjeita ja englannin kielen lukeminen sekä kirjoittaminen ei ole sinulle ongelma. Loistavaa olisi, jos sinulla on prosessiteollisuudesta kokemusta tai koulutusta. Haitaksi ei ole, jos omaat kokemusta erilaisten koneiden parista. Kuitenkin niin kuin aina asenne ratkaisee!

Pieni toive kuitenkin olisi, että olet täysi-ikäinen ja sinulta sujuu hyvin suomen kieli. Ymmärrät hyvin myös englantia.

Älä jää aikailemaan hakemuksesi kanssa vaan sujauta se kätevästi minulle Adeccon nettisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Käymme hakijoita läpi jo haku ajalla, ja tehtävät täyttyvät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos jokin asia mietityttää tai haluat saada tehtävästä lisätietoja voit soittaa numeroon 0406822644 tai laittaa sähköpostia anniina.nyholm@adecco.fi. Adeccon HR Konsultti Anniina Nyholm vastaa mielellään kysymyksiisi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.