Tuotanto- ja kehitysinsinööri - Oy Sisu Auto Ab

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    2197405
  • Sopimus
    Määräaikainen

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

 

Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

 

Haemme Sisu Autolle Karjaalle

 

TUOTANTO- JA KEHITYSINSINÖÖRIÄ

 

pitkäaikaiseen työsuhteeseen päivätyöhön.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sopivaa teknistä koulutusta (esim. insinööri / teknikko), oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tuotanto- ja kehitysinsinöörin tehtäviin kuuluu tuotanto- ja tuotanto-toimitusprosessien hallinta, tuotannon laadun valvonta, tuotantomenetelmien kehittäminen sekä teknologiasuunnittelu.

 

Persoonana olet teknisesti orientoitunut ja kehittämishaluinen tiimipelaaja. Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia ja kehittämään toimintaa tehokkaasti asetettujen tavoitteiden mukaisesti sekä sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

 

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.