Tuotannonsuunnittelija Kajaaniin

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00046654
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsitkö vakaata ja pitkäaikaista työtä kauniin Kainuun maisemista? Oletko toimeen tarttuva tiimipelaaja? Hienoa, tämä paikka on Sinua varten!

Haemme kasvavalle yhteistyökumppanillemme käytännönläheistä ja kehittävällä otteella varustettua tuotannonsuunnittelijaa. Yhteistyökumppanimme on jo merkittävä toimija Suomessa ja tähtää jatkuvaan kasvuun. Työllistyt suoraan yhteistyökumppanimme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat materiaalivirran hallinnasta ja tuotannon suunnittelusta. Lisäksi hallinnoit tilaus- ja toimitusprosesseja sekä suunnittelet ja koordinoit vientikuljetuksia, samalla lähettämöä johtaen ja ohjaten. Sinulla on halu kehittää aktiivisesti tuotannon toimintaa ja tehokkuutta.

Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä yksikön päällikön kanssa, kenelle myös raportoit.

Toivomme Sinulta
- koulutustaustaa tuotantotalouden alalta (insinööri tai muu soveltuva tutkinto) tai vankkaa
työkokemuksen kautta hankittua osaamista
- ymmärrystä tuotantotyöstä
- oma-aloitteisuutta ja nopeaa reagointikykyä
- ongelman ratkaisu kykyä ja halua
- kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- tekevää ja joustavaa kehittäjäluonnetta

Eduksi katsomme kokemuksen tuotannon suunnittelusta ja työnjohdosta tai esimiestehtävistä. Lisäksi olisi hienoa, jos olisit käyttänyt tuotannonohjausjärjestelmiä.

Tarjoamme Sinulle
itsenäisen työn ja kannustavan työyhteisön, joka tukee Sinua sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan yhtiön prosesseja ja toimintaa..Asiakasyrityksessämme saat käyttöösi hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi saat aidon mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi.

Etsitkö uusia urahaasteita ja tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Jätä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, viimeistään 31.10.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota meihin yhteyttä pienellä kynnyksellä, kerromme mielellään lisää!

sanna.kovalainen@adecco.fi
P. 050 4444 425

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.