Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä (pitkäaikainen)

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    2229420
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme Specma Oy:lle trukinajotaitoista varastotyöntekijää sisälogistiikan tehtäviin. Työsuhde alkaa n. 6kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. Työpaikka sijaitsee Pirkkalassa.

 

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon sisälogistiikan tehtävät, joissa vastaat omalta osaltasi varaston ylläpidosta, tavaran vastaanotosta ja lähtevän tavaran valmistelusta. Työssäsi käytät päivittäin päätelaitteita sekä vastapaino – ja työntömastotrukkia. Työt tehdään pääasiassa aamuvuorossa, mutta odotamme hakijoilta valmiutta myös 2-vuoroon.

 

Haemme aikaisempaa varastotyökokemusta omaavaa henkilöä, jolle trukki ei ole vieras työväline. Toivomme sinulta myös voimassaolevaa trukkikorttia. Haemme reipasta ja huumorintajulla varustettua tiimipelaajaa tiiviiseen työyhteisöön.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat heinä-elokuussa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Jani Karjalainen, 050 444 4480


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.