Trade and Logistics Specialist

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00046629
  • Sopimus
    Määräaikainen

Onko sinulla kuljetusalasta ja logistiikasta osaamista, oletko rahtikirjojen tekemisen mestari?

Haemme nyt asiakkaallemme Trade and Logistics Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. varaat lentorahteja, järjestät kuljetuksia, hoidat asiaankuuluvista rahtikirjoista, kommunikoinnista rahtiyhtiöihin ja asiakasohjeistuksista. Huolehdit tässä tehtävässä myös asiaankuuluvista laskutuksista ja laskujen tarkastuksista. Työssäsi käytät erilaisia ohjelmistoja, englantia niin kirjallisesti kuin asiakaspalvelun kautta suullisesti.

Odotamme Hakijalta;
-Tradenomin tai toisen asteen vastaavaa koulutusta
-Kokemusta ja ymmärrystä logistiikasta ja kuljetusalasta
-Oma-aloitteista ja reipasta työskentelyotetta
-Tiimityötaitoja ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutilanteita varten
-Paineensietokykyä ja organisointi /priorisointitaitoja
-Hyvät IT taidot
-Vahva englannin kielen taito niin kirjallisesti kuin puhuen, sekä hyvä suomen kielen taito

Eduksesi on;
-Kansainvälisen kaupan ymmärrys tai kokemus
-Työkokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme kuukausipalkatun määräaikaisen vuokratyösuhteen, jossa työaika on 37,5 h/vko ja työtä tehdään arkisin. Vuokratyösuhde solmitaan aluksi 30.6.2022 asti. Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan sovittavissa, kuitenkin Teknologiateollisuuden TES; in puitteissa.

Jos nämä yllä olevat kriteerit tuntuivat sinulle sopivilta, klikkaa itsesi hakuun tästä pikimmiten www.adecco.fi tai ihan viimeistään 29.10.2021.

Huomaathan että hakijoita käsitellään jo haun aikana, joten älä aikaile! Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Kaikkiin tiedusteluihin vastaa Adecco Vaasan henkilöstökonsulttimme; Minna Nummelin, p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.