Toimitusjohtaja, Tampereen Vuokra-asunnot Oy

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    2219578
  • Sopimus
    Vakituinen

Tampereen Vuokra-asunnot Oy on luotettava ja paikallinen vuokranantaja Tampereella. Olemme tunnettuja monipuolisesta asuntokannasta, kilpailukykyisestä vuokratasosta ja hyväkuntoisista kodeista. TVA Oy omistaa ja hallinnoi tällä hetkellä noin 3000 vuokra-asuntoa ja kuulumme Tampereen kaupunkikonserniin. www.tampereenvuokra-asunnot.fi

Koska Leo jää eläkkeelle, haemme kyvykästä ja monipuolista

TOIMITUSJOHTAJAA

jatkamaan vakaata kehitystämme vastuullisena asumisen mahdollistajana maailman parhaassa kaupungissa.

Toimitusjohtajalle kuuluu kokonaisvastuu yhtiön toiminnasta eli hän vastaa taloudesta, hyvästä hallintotavasta ja toimintamme tuloksekkaasta johtamisesta. Hän ohjaa rakennuttamista yhdessä pätevien kollegoiden kanssa, auttaa hallitusta strategisellatasolla ja tekee jouhevaa yhteistyötä kumppaniemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Kiinnostus yhteiskunnallisiin muutoksiin ja sosiaalisen asumisen arvojen hyväksyminen ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Samoin kuin hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky, asiakkaidemme arvostaminen ja suhteellisuudentaju.

Hakijalta toivotaan tervettä kunnianhimoa ja kokonaisuuden kehittämiskykyä, soveltuvaa koulutustaustaa (korkeakoulututkinto tai AMK -tutkinto) ja näyttöjä onnistuneesta johtamisesta. Kunta- ja osakeyhtiölainsäädännön samoin kuin kiinteistöalan ja asuntolainsäädännön tuntemus ovat tehtävässä selkeä etu.


Tehtävä pyritään täyttämään kevään aikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon konsultit Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455 ja Teemu Vuorinen p. 0400 610 041. Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.