Toimipisteen työntekijä / Terrafame

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00040482
  • Sopimus
    Vakituinen

Ramirent on Suomen suurin palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrauksen rinnalla laaja-alaisesti palveluita rakennusalan ja teollisuuden asiakkailleen. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti yli 600 luotettavasta ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo. Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla.

Ramirent on arvostettu ja pidetty työpaikka. Toimimme työnantajana vastuullisesti, teemme töitä turvallisessa työympäristössä ja huolehdimme henkilöstön ammatillisesta kehityksestä, terveydestä sekä hyvinvoinnista. Lisätietoa yrityksestä: www.ramirent.fi

Ramirent Finland Oy etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMIPISTEEN TYÖNTEKIJÄÄ

Terrafamen kaivosalueen yhteydessä sijaitsevaan vuokraamoomme.

Etsimme sekä koneiden että ihmisten kanssa hyvin toimeentulevaa reipasta henkilöä, jolla on halu ja kyky palvella asiakkaitamme intohimoisesti myös vaihtelevissa kenttäolosuhteissa. Pääasiallisesti työtehtäväsi tapahtuvatkin ns. "kentällä" ja niihin kuuluu ensisijaisesti kalustomme vuokraus, toimitukset, asiakaspalvelu, palautustarkastukset sekä vianetsintä ja pienimuotoinen huoltotoiminta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja takaamme että kahta samanlaista päivää työssä ei tule vastaan!

Toivomme Sinulta:
Teknistä peruskoulutusta, TAI kiinnostusta työkoneisiin ja laitteisiin sekä niiden tekniikkaan
Reipasta ja töihin tarttuvaa työotetta
Suomen kielen taitoa

Eduksesi luemme myös:
BE-ajokortin ja/tai kokemuksen ajoneuvojen ja työkoneiden kuljettamisesta. Tarpeen tullen BE-kortin voi myös suorittaa meillä työn ohessa.
Rakennuskoneiden ja -laitteiden sekä työkoneiden tuntemuksen
Kokemuksen konevuokrauksesta, teollisuudesta, tai rakennusalalta
Kokemuksen asiakaspalvelutyöstä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä vahvan brändin, tuotevalikoiman ja osaavat työkaverit työsi tueksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on niin ikään sopimuskysymys.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si sekä hakemuksesi 1.11.2020 mennessä palkkatoiveineen sivujemme www.adecco.fi kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 0406493121 ja Ramirentin Terrafamen toimipisteen esimies Sami Lipponen p. 0406446455.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.