Testaaja

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00038180
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme elektroniikkateollisuudessa toimivalla, kansainväliselle asiakkaallemme TESTAAJIA.

Vaatimuksena on aiempi kokemus tai koulutus alalta ja alaan liittyvä harrastuneisuus katsotaan myös eduksi. Työssä vaaditaan sähkö-, automaatio tai elektroniikka-alan perustutkintoa tai vastaavia taitoja.

Tehtävään kuuluu komponenttien sähköinen ja toiminnallinen testaus, vian etsintäkyky ja piirikaavioiden lukutaito. Tärkeitä ominaisuuksia hakemissamme henkilöissä ovat halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Tehtävä vaatii myös tarkkuutta, huolellisuutta, sorminäppäryyttä, nopeutta ja kykyä sopeutua samanlaisina toistuviin työvaiheisiin.


Työ on keskeytyvä 3-vuorotyö, joten viikonloput ovat vapaita. Työ kestää alustavasti kesän loppuun saakka, mutta jatkokin on mahdollinen. Jos olet etsimämme motivoitunut uusia haasteita kaipaava henkilö, niin toimi nopeasti, sillä paikat voidaan täyttää jo heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työhakemuksesi ja ansioluettelosi voit jättää sivujemme www.adecco.fi kautta 8.6.2020 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, puh. 0406872632

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.