Terminaalityöntekijä ASR Cargo Centerille

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    2242210
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme kokoaikaisia terminaalityöntekijöitä yhteistyössä ASR Cargo Centerin kanssa. Työtä tehdään lentokentän läheisyydessä Vantaalla. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen Adeccon kautta, mutta näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus vakinaistua. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

 

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia työtehtäviä, kuten tuotteiden tarkastamista ja lähettämistä sekä vastapainotrukilla ajamista.

 

Toivomme sinulta:

-Aiempaa kokemusta vastapainosta

-Nuhteetonta taustaa

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

-Reipasta ja positiivista asennetta

 

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tähän tehtävään, ilmianna itsesi jättämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Voit olla myös yhteydessä HR Konsultti Emma Vuorenmaahan osoitteesta emma.vuorenmaa@adecco.fi. Ole nopea, koska täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Haastattelemme jo haun aikana.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.