Teollisuuspuhdistaja

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050148
  • Sopimus
    Määräaikainen

Asiakkaamme on erikoistunut teollisuuden erilaisiin puhdistustöihin. Tässä tiimissä pääset toteuttamaan haastavia projekteja yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Tässä työssä on mahdollisuus oppia joka päivä uusia asioita ja kehittyä osaajana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työt kestävät vähintään useita kuukausia, hyvälle työntekijällä töitä pitemmäksikin aikaa.

Hyvä fyysinen kunto, tiimityötaidot, joustava tekemisen meininki ja fyysistä työtä vieroksumaton asenne ovat välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. C-ajokortti ja Työturvakortti katsotaan eduksi.

Työntekijä ei saa pelätä likaisia tai ahtaita paikkoja. Katsomme hakemuksessa eduksi alan koulutuksen, sekä aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin pistä hakemusta tulemaan sähköpostilla, soita meille tai hae paikkaa oheisesta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Sanna Kovalainen
P. 050 4444 425 sanna.kovalainen@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.