Tekstiilityöntekijöitä Vaajakoskelle

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00051979
  • Sopimus
    Määräaikainen

Lindström Oy on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Kokemusta alalta on yli 170 vuotta. Yritys tarjoaa kattavat tekstiilialan palvelut työvaate-, matto-, hotelli- ja ravitolatekstiilipalveluista teollisuuspyyhepalveluihin.

Haemme asiakkaallemme Vaajakoskelle kahta tekstiilityöntekijää.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset pesulan työtehtävät, kuten vaatteiden lajittelu, viikkaus, pakkaus, tullaus, erilaiset projektit ja mahdollinen korjausompelu.

Töitä on tarjolla ainakin 3 vuoroa viikossa ja mahdollisesti 5 päivääkin viikossa, riippuen työntekijän omista toiveista. Työsuhde tehdään määräaikaisena vuoden loppuun ja on mahdollista, että työt jatkuvat senkin jälkeen. Tällä hetkellä töitä tehdään muutaman henkilön tiimeissä. Työvuorot alkavat klo 6, 9 ja 13. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkauksessä käytetään tekstiilihuoltoalan työehtosopimusta. Aiempi kokemus pesulatyöskentelystä on eduksi, mutta ei kuitenkaan välttämätöntä. Toivomme sinulta ensisijaisesti aktiivista halua tehdä töitä, huolellisuutta, oma-aloitteista työotetta, rutiininsietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työtä tehdään pitkälti seisten.
Korjausompelutaidot sekä ompelukoneen käyttötaidot ovat plussaa. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työpaikan sijainnin vuoksi. Keskustasta pääset Puuralantielle linkeillä nro 2 ja 3.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Janika Pasanen p. 040 185 1999. Hakuaika päättyy 16.10.2022. Tsemppiä työnhakuun!

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.