Tekninen tukihenkilö, Toshiba lämpöpumput

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00052265
  • Sopimus
    Vakituinen

Combi Cool Oy tuo maahan Toshiban pohjoisiin oloihin suunniteltuja lämpöpumppuja. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on lämpöpumppujen kärkituote. Toimimme Toshiban maahantuojana sekä Suomen, että Baltian osalta. Tehtaat sijaitsevat Japanissa, Kiinassa, Thaimaassa ja Puolassa.

Combi Coolin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla ja aluekonttorit noutovarastoineen ovat Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Tavoitteenamme on tarjota loppukuluttajille pitkäikäisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia lämpöpumppualan ratkaisuja. (www.toshibasuomi.fi)

Myyntimme on kasvussa ja tarvitsemme sinua lämpöpumppujen tekniikasta ymmärtävä asiantuntija

TEKNINEN TUKIHENKILÖ

Tehtäviisi kuuluvat:
Tehtävänäsi on lämpöpumpputuotteiden teknisen tuen tehtävät jälleenmyyjille. Työ tapahtuu pääasiassa puhelimitse, sähköpostilla sekä kohdevierailuina. Työ edellyttää satunnaista matkustelua. Koulutamme tehtävään huolellisesti.

Menestyäksesi tehtävässä,
• sinulla on kokemusta LVI alalta, erityisesti lämpöpumppu- ja/tai kylmätekniikka-alan osaaminen on suureksi eduksi
• työskentelet mielelläsi ihmisten kanssa teknisessä roolissa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
• sinulla on kyky ymmärtää teknisiä käyttöohjekuvauksia
• työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä

Tarjoamme sinulle
Pääset mukaan tärkeässä roolissa asiantuntevaan tiimiin yrityksen kasvaessa voimakkaasti. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet (uusi erp Microsoft d365). Pääset työskentelemään alansa johtavan toimittajan palveluksessa, ammattitaitoisten kollegojen, huipputuotteiden ja asiakkaiden parissa. Työyhteisömme on erittäin hyvä ja tarjoamme runsaat työsuhde-edut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Riikka Ristimäki, puh 040 6625631.
Odotamme hakemustasi palkkatoiveen kera 15.10.2022 mennessä.

Combi Cool Ab on Suomen johtava kylmäalan maahantuoja ja tukkuliike. Toimitamme asiakkaillemme jäähdytysalan, lämpöpumppujen ja ilmastoinnin komponentteja, laitteita ja kokonaisuuksia. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja tarjoamme kylmäalan parhaita ratkaisuja korkealaatuisilla tuotteilla. Olemme itsenäisesti toimiva osa Euroopan suurinta kylmäalan tukkukauppakonsernia Beijer Refiä, joka toimii Euroopassa lähes jokaisessa maassa sekä Afrikan, Aasian ja Australian mantereilla aina Uutta-Seelantia myöten.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.