Tekninen Suunnittelija

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00051865
  • Sopimus
    Vakituinen

Asiakkaamme Helsingin Kaupunginteatteri on Suomen suurin ja monipuolisin ammattiteatteri, jonka ohjelmistossa on viidellä eri näyttämöllä kotimaisia ja ulkomaisia puhenäytelmiä, komedioita, musikaaleja, oman tanssiryhmän tuotantoja ja lastenesityksiä. Ohjelmistossa on yli 30 eri tuotantoa vuodessa, ensi-iltoja on noin 20 ja esityksiä yli 800. Teatterissa käy vuosittain noin 300 000 katsojaa. Voit tutustua Helsingin Kaupunginteatterin toimintaan osoitteesta www.hkt.fi

Haemme nyt Helsingin Kaupunginteatterin palvelukseen teknisen ammattitaidon omaavaa ja luovaa Teknistä Suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään marraskuun alussa.

Tässä hyvin monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässäsi toimit Helsingin Kaupunginteatterin lavasteiden rakennesuunnittelussa ja toteutuksen ohjaamisessa sekä erinäisten työkuvien ja -piirustusten dokumentoinnissa ja ylläpidossa. Tekninen Suunnittelija toimii teknisenä asiantuntijana, kehittää ja suunnittelee lavasterakenteita ja -ratkaisuja sekä avustaa näyttämötekniikan osastoa lavasteiden pystytyksessä. Näyttämöiden toimivat ja turvalliset lavastetekniset ratkaisut sekä rakenteiden valmistettavuus, lujuuslaskenta, ympäristöystävällisyys ja kustannustehokkuus ovat teknisen suunnittelun keskiössä. Tekninen suunnittelija osallistuu 2D- ja 3D- suunnittelun sekä erilaisten koneenomaisten laitteiden kehittämiseen sekä protoamiseen ja työskentelee niin lavastamon pajojen, lavastajien kuin näyttämöidenkin teknisenä apuna ja tukena.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää alalle soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. rakenne- tai konesuunnittelun puolelta. Edellytämme myös näyttöä metallirakenteiden suunnittelusta ja innovointikyvystä, jonka lisäksi toivomme hyviä tietoteknisiä taitoja sekä 3D-mallinnusosaamista. Eduksi katsotaan koneenrakennustaidot, mekaanikan tai elektroniikan hyvä ymmärrys, 3D-tulostuksen taitaminen sekä teatterialan aikaisempi kokemus.

Hakijalta toivotaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tärkeää on myös halu kehittyä ja kehittää sekä toimia muutoksen tekijänä avoimella mielellä ja oma-aloitteisesti. Suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää englannin kielen hallintaa.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi Suomen suurinta teatteriyhteisöä. Työskentelet alan johtavassa ammattiteatterissa Helsingissä, Töölönlahden rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.