SMD-operaattori kokoaikaiseen työhön Lohjalle

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2113298
  • Sopimus
    Määräaikainen

 

Haemme SMD-operaattoria lohjalaiselle elektroniikka-alan yritykselle. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman nopealla aikataululla.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea uskallusta käyttää erilaisia koneita ja laitteita sekä asennetta ja motivaatiota työhön. Aikaisempi kokemus elektroniikka-alan työtehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla on valmius 3-vuorotyöhön ja pystyt sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

 

Persoonana olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta löytyy halua ja uskallusta kehittää niin itseään kuin työn eri vaiheita. Olet kiinnostunut tekniikasta ja sinulta löytyy myös sorminäppäryyttä ja kädentaitoja. Pystyt myös työskentelemään tehokkaasti niin ryhmässä kuin yksin.

 

Tehtäviisi kuuluu SMD-koneen hoitaminen ja muut SMD-linjan oheistoiminnot.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.