SMD operaattoreita Ouluun

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2232478
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme nyt asiakkaallemme SMD-OPERAATTOREITA.

 

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja töiden kesto aluksi kesän yli, todennäköisesti pitempäänkin.

 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Työssäsi olet oma-aloitteinen ja sinulla on tarkka ote työhön. Juotostaito ja IPC-laatuvaatimusten tuntemus katsotaan eduksesi. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.

 

Tehtäviisi kuuluu ladontakoneen käyttö, laadun tarkastus sekä mahdollisesti korjausjuottaminen.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa yrityksessä, tilaisuuden kehittyä omassa työssä alan parhaiden osaajien ympäröimänä ja työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

 

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja koet sanan laadukkuus kuvaavan työntekoasi, tuo paras osaamisesi tietoomme mielellään ennemmin kuin myöhemmin, viimeistään kuitenkin 09.06.2019 mennessä. Pääset jättämään hakemuksen Adeccon nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse 040-687 2632.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.