Sandwich Artist/Pikaruokatyöntekijä, Subway

Uusi
  • Kategoria
    Hotelli, ravintola ja catering
  • Työpaikan tunniste
    00044618
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme tositarkoituksella joukkoomme uutta työtä pelkäämätöntä Sandwich Artistia pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikkoina Näsilinnankadun, Rautatienkadun, Rautatieaseman ja TAYSin Subway®- ravintolat. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat tärkeimpinä asiakaspalvelu, leivän ja ruoan valmistus Subway® -konseptin mukaan sekä ravintolan puhtaanapito.

Lähetähän hakemuksesi meille, jos koet olevasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, sosiaalinen ja kykenevä työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa.

Olet tiimipelaaja ja luot omalta osaltasi hyvää yhteishenkeä työyhteisössä. Olet myös joustava työaikojen suhteen sillä tarjottava työ sisältää aamu- ja iltavuoroja niin arkena kuin myös viikonloppuna.
Työehdoissa ja palkassa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.

Arvostamme aiempaa Subway®- tai ravintola-alan kokemusta. Myös aikaisempi kassatyöskentely on iso plussa. Suomen kielen taito on ehdoton vaatimus. Hakijan on oltava täysi-ikäinen iltatyön vuoksi. Hygieniapassi täytyy olla suoritettuna.
Töitä on tarjolla 3-5 vuoroa viikossa, työtunteja vähintään 50 h/3 vko.
Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jätä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 3.10.2021 mennessä! Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.