Sähkökeskusasentaja

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00033879
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylän seudulle sähkökeskusasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimällämme sähköasentajalla tulisi olla sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto sekä työkokemusta sähkötyökeskusten parista. Edellytämme hakijoilta lisäksi sähköpiirustusten lukutaitoa. Sähkötyökeskukset räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, ja työtehtäviisi kuuluvat komponenttien kasaaminen ja johdottaminen.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteista, motivoitunutta ja aktiivista työotetta. Korttivaatimuksia ei ole, mutta työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti luetaan ehdottomasti eduksi. Lisäksi katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden sähkötöistä sekä elektroniikan ja sähkömekaanisten komponenttien tuntemuksen.

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa ja työaika on liukuva; työpäivän aloitus tapahtuu aamulla klo 6-9 välillä. Silloin tällöin on myös mahdollisuus työskennellä lauantaisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen, ja omalla tuottavuudella on mahdollisuus kasvattaa ansioitaan.

Haethan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Haku päättyy 20.10.2019. Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkitä hakemuksesi avoinna olevaan tehtävään. Voit hakea myös sähköpostitse osoitteeseen olli-matti.niskanen@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Matti Niskanen, puh. 040 570 5917.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.