Sähköasentaja

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00036182
  • Sopimus
    Määräaikainen

Oletko etsimässä uusia haasteita sähkötöiden parista? Olisitko kiinnostunut oppimaan uutta sekä työskentelemään siistissä tehdasympäristössä päivävuorossa?

Haemme sähköasentajia asiakkaallemme Porin alueelle. Työskentely tapahtuu päivävuorossa asiakasyrityksemme tiloissa ja saat kattavan perehdytyksen asiakkaamme tuotteisiin sekä työtehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu sähkökeskusten ja puistomuuntamoiden kokoonpano sekä muut työnantajan määräämät tehtävät. Työtehtävät muokkaantuvat osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy sähköalan perustutkinto suoritettuna sekä innokkuutta uuden oppimiseen. Hallitset sähköpiirustusten lukemisen sekä tiimityöskentelyn. Tartut tehtäviisi reippaalla otteella ja teet työsi huolella. Voit olla joko työurasi alussa oleva vastavalmistunut tulevaisuuden osaaja tai jo alalla pidempään työskennellyt sähköalan ammattilainen.

Työt alkavat määräaikaisuudella sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana, ja töitä on tarjolla syksyyn asti. Kesän jälkeen on kuitenkin mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta ja kerryttää osaamistasi sähköalan töistä. Mukavan työympäristön lisäksi saat työsi tueksi ammattitaitoisten kollegojesi tuen ja avun oman osaamisesi kehittymiseksi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.