Sähkö - / Automaatiosuunnittelija - Valon Kone Oy

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00036736
  • Sopimus
    Vakituinen

Valon Kone Oy (VK) on kansainvälisesti toimiva yritys, joka toimittaa puunkuorimakoneita sahoille ja levytehtaisiin metsäteollisuuteen ympäri maailmaa. VK on kasvanut 70 vuoden aikana useassa maassa toimivaksi alan teknologian edelläkävijäksi ja markkinajohtajaksi.
Valon Koneen päätoimipiste on Lohjalla, minne on keskitetty VK:n tuotanto, tuotekehitys/suunnittelu ja markkinointi. Päätoimipisteen lisäksi VK:lla on myyntiyhtiöt Ruotsissa, Venäjällä ja USAssa. Lohjalla työskentelee noin 90 tuotannon työntekijää ja toimihenkilöä. Löydät lisätietoa www.valonkone.com

Vahvistamme After Sales -organisaatiotamme Lohjalla ja haemme vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖ- / AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA.

Työtehtäviisi kuuluvat:
- kuorimakoneiden käyttöönottotehtävät (mm. taajuusmuuttajien parametroinnit, sähkökäyttöjen käyttöönotot)
- trouble shooting -käynnit asiakkaiden luona
- yhteydenpito asiakkaisiin
- tuotekehitysprojekteihin osallistuminen
- sähkösuunnittelu (Eplan)
- logiikkaohjelmointi (Siemens S7 Classic, TIA portal, Safety integrated)

Työ edellyttää sähköalan koulutusta, mielellään muutaman vuoden työkokemusta vastaavista työtehtävistä sekä käytännön englannin kielen taitoa. Sinulla on myös valmius säännölliseen matkustamiseen ulkomailla. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn vakavaraisessa ja pitkäjänteisesti toimivassa kansainvälisessä yrityksessä, jonka kokenut ja asiantunteva tiimi on tukenasi. Annamme tarvittaessa lisäkoulutusta.

Hoidamme rekrytointia yhdessä Adeccon kanssa ja rekrytointikonsultti Pirkka Lind antaa mielellään lisätietoja, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi. Hakuaika on 05.04.20 asti. Hae tehtävää pikaisesti Adeccon kotisivujen kautta ja liitä hakemukseen ansioluettelo ja palkkatoive.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.