Rengasasentajia sesonkiin Kotkaan

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00045990
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakasyrityksillemme Kotkaan tehokkaita ja reippaita RENGASASENTAJIA syksyllä alkavaan sesonkiin.

Työn aloitukseen sekä kestoon vaikuttaa syksyn alkaminen ja sesongin pituus. Arviolta työ alkaa lokakuun loppupuolella ja töitä on tarjolla noin 5-6 viikkoa.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta työpäivät saattavat ajoittain venyä. Katsomme hakemuksessasi eduksi aiemman kokemuksen renkaanvaihdoista sekä ajoneuvoalan koulutuksen. Myös kouluttamaton ahkera, tunnollinen ja työtä pelkäämätön työmies voi tulla valituksi tehtävään. Työn oppii nopeasti.

Jos kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant, HR & Sales Antti Riihimäki p. 040 668 6384, antti.riihimaki@adecco.fi .

Hae tehtävää 03.10.2021 mennessä lähettämällä CV:si ja hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.