RekryKoulutus palvelulogistiikan varastotyöhön, Adecco ja DHL Supply Chain

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00041867
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haluatko polulle palvelulogistiikan varastotyötehtäviin? Tässä on mahdollisuutesi DHL-polulle kehittymään rautaiseksi logistiikan ammattilaiseksi.

DHL Supply Chain on maailman johtava sopimuslogistiikkayhtiö. Tarjolla on nyt hieno mahdollisuus työllistyä ja kehittää vahva osaaminen varastotyötehtäviin RekryKoulutuksen kautta. Yhteistyössä mukana ovat TTS Työtehoseura ja Adecco ja työsuhde koulutusjakson jälkeen solmitaan Adeccon kanssa.

Haemme 10 - 13 henkilöä varastologistiikan tehtäviin työskentelemään DHL Supply Chainin eri toimipisteisiin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Perehdytys työtehtäviin hoidetaan RekryKoulutuksen kautta, jonka avulla saat perinpohjaisen ja työtehtäviisi räätälöidyn opastuksen. Koulutuksen sisältö on suunniteltu työtehtävien pohjalta, ja sisältää juuri työssä tarvittavat osa-alueet.

Asenne ratkaisee
Aikaisempaa kokemusta alalta ei tarvitse olla, into ja kiinnostus alan työtehtäviin riittää – yhdessä kehittämme sinusta alan ammattilaisen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä sitä kuuluisaa hyvää asennetta. RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joille halutaan tarjota polku DHL:lle.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Adeccon työsuhteeseen marraskuun loppuun asti. Tämän jälkeen töiden jatko on mahdollista DHL Supply Chainin toimipisteissä joko Adeccon kautta tai mahdollisesti suorassa työsuhteessa DHL:n kanssa.


LISÄTIEDOT
Koulutuksen sisältö

Koulutus muodostuu 5 viikon oppilaitosjaksosta (teoriaa ja käytännön harjoittelua) ja 5 viikon työssäoppimisjaksosta DHL Supply Chainin toimipisteissä pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa.

Oppilaitosjakson aikana opitaan mm. tavaran vastaanottoon, keräilyyn, pakkaamisen ja lähettämiseen liittyvien dokumenttien ja tietojärjestelmien käyttö. Erityisesti keskitytään trukinajotaidon kehittämiseen työntömastotrukilla. Lisäksi suoritetaan työturvallisuuskortti ja trukkikortti.
Työssäoppimisen aikana perehdytään DHL:n toimipisteiden mukaisiin työtehtäviin ja syvennetään mm. tietojärjestelmien käytön osaamista. Trukinajotaidon kehittäminen jatkuu työssäoppimisjakson aikana, jolloin tutustut DHL:n käyttämiin konetyyppeihin, ja pääset testaamaan taitojasi oikeassa työympäristössä.

HAKU KOULUTUKSEEN

Koulutukseen haku on avoinna 12.3.2021 asti. Kartoitusjaksolle 6.4-16.4 valitaan 15-18 henkilöä, joista varsinaiseen koulutukseen valitaan 10-13 henkilöä. Koulutus toteutetaan ajalla 6.4.- 24.6.2021. Koulutus on osallistujalle maksuton.
Koulutusvalinnat järjestetään kahdessa vaiheessa. Ensin tehdään esivalinta hakemusten perusteella ja tämän jälkeen lopullinen valinta haastattelujen perusteella.
Koulutukseen haetaan täyttämällä TE-palveluiden hakulomake. Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fi ja haussa oleva työvoimakoulutus (-> sanahakuna toimii koulutuksen numero 697781 tai koulutuksen nimi ->Näytä ilmoitukset sivun alareunassa -> klikkaa koulutusta johon olet hakemassa -> valitse Tiedot-välilehti (sivun yläreunassa) -> Hae tähän koulutukseen). Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon.
Muista perustella hakemuksesi hyvin! Esivalinta tehdään TE-toimiston hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Lisätietoja koulutuksesta:
TTS Työtehoseura
Sami Niskala, p. 050 3879 521, sami.niskala@tts.fi

Adecco Finland Oy
Emma Vuorenmaa, p. 040 630 4014, emma.vuorenmaa@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.