Reippaita lähihoitajia kehitysvammatyöhön

Uusi
  • Kategoria
    Terveydenhuolto ja sosiaaliala
  • Työpaikan tunniste
    2236853
  • Sopimus
    Määräaikainen

Sinä LÄHIHOITAJA. Tule asiakkaallemme hoivatyön pariin tekemään eri pituisia työsuhteita. Yksityinen hoivakoti tarjoaa palveluitaan kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Saat tehdä monipuolista työtä, josta voit olla ylpeä.


Työ on 3-vuorotyötä. Edellytyksenä on sosiaali- ja terveysalan tutkinto, joka on rekisteröity Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin (Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimus laki 817/2015). Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään rikosrekisteriotetta (Lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote). Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin ja ensiaputaidot.


Palkkaus ja muut palkkaukseen liittyvät ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §: n mukaista rokotussuojausta.

 

Tarjoamme työhösi kunnon perehdytyksen, työyhteisön tuen ja mukavat työkaverit. Työkaverisi tunnetaan rohkeudesta, avoimuudesta ja arvostuksesta.


Tunnetaanko sinutkin edellä mainituista asioista? Mikäli tunnetaan, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi adecco.fi sivujen kautta. Haku päättyy viimeistään 19.6.2019. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccossa Merja Kanervisto-Jokinen, p.050 444 4478 tai merja.kanervisto-jokinen@adeccogroup.com


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.