Reipas kotisiivooja Hankasalmelle

Uusi
  • Kategoria
    Tapahtumatyö
  • Työpaikan tunniste
    2234614
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Hankasalmelle KOTISIIVOOJAA kesälomien ajaksi. Kesän jälkeen työtä on mahdollista tehdä keikkaluontoisesti.

 

Työskentelet asiakasyrityksemme kohteissa ja olet mukana luomassa puhtaampaa arkea. Työpäivän aikana voidaan siivota useita koteja.Odotamme Sinulta hyvää ja oma-aloitteista asennetta sekä riittävää fyysistä kuntoa siivoustehtäviin. Lisäksi työ edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta, ripeyttä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ vaatii oman auton käyttöä.

 

Työtä tehdään päivisin, ja siihen annetaan hyvä perehdytys. Työt alkavat sopimuksen mukaan heinäkuun alusta.Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Olga Jokinen, 0400 278 937, olga.jokinen@adecco.fi. Hae paikkaa tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.