Reipas autofiksari Jyväskylään

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2236939
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään reipasta ja oma-aloitteista

 

AUTOFIKSARIA

Kokemus autoalan töistä katsotaan eduksi, mutta aloittelevakin tekijä voidaan perehdyttää tehtävään. Työtehtävä koostuu pääsääntöisesti kiven- ja nastaniskeymien paikkamaalauksesta. Mahdollisesti myös muut autofiksaukseen liittyvät tehtävät mm. autojen pesut sisältä ja ulkoa, vahaukset ja maalipinnan pinnoitukset, autojen kuljetukset ja sisäpuhdistukset.

 

Työntekijältä odotamme:
– rehtiä ja reipasta asennetta
– huolellisuutta ja tarkkuutta
– hyviä asiakaspalvelutaitoja
– hyvää fyysistä kuntoa
– B-ajokorttia, C-kortti luetaan eduksi

 

Asiakkaamme on vahvasti kasvava autofiksaamo. Tekijältä toivomme uuden oppimiskykyä sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työ alkaa määräaikaisella sopimuksella, mutta vakinaiseen työsuhteeseen on loistava mahdollisuus. Oman auton käyttö on pakollista (ainakin aluksi), asiakkaita on mm. Tampereella ja Kuopiossa. Työviikko koostuu alustavasti kahdesta reissupäivästä ja 3 päivää Jyväskylässä - voi muuttua.

 

Mikäli koet olevasi soveltuva henkilö kasvavaan, töitä tekevään ja hyvään työyhteisöön täytä hakemus pian! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Olli-Matti Niskanen puh 040 570 5917.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.