Ravintolatyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Hotelli, ravintola ja catering
  • Työpaikan tunniste
    00048171
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Juankoskelle!

Työtehtäviisi kuuluu henkilöstöravintolan monipuoliset työtehtävät, kuten ruokien valmistus, esillelaitto ja henkilöstöravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ravintolatyöskentelystä katsotaan eduksi. Saat perehdytyksen tehtäviisi. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Työ on luonteeltaan tarvittaessa töihin kutsuttava ja työvuoroja on tarjolla osa-aikaisesti tuurauksiin. Työtä tehdään henkilöstöravintolan aukioloaikoina, n. klo 7-15.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.

Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta
www.adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.