Rakennuttamisen Projektipäällikkö

Uusi
  • Kategoria
    Rakennusala
  • Työpaikan tunniste
    00036064
  • Sopimus
    Vakituinen

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen.

Me Lakealla hallitsemme rakennuttamisen, asuntomyynnin, vuokrauksen ja isännöinnin eri osa-alueet. Panostamme kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen, josta esimerkkinä Lakea Omaksi -asumismuoto. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille kunnia-asioita.
Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi

Rakentamisen ammattilainen - kaipaatko urallesi uusia haasteita ja työntekijöistään aidosti välittävää, valtavirrasta poikkeavaa työnantajaa?

Haemme Vantaalle kokenutta ja ammattitaitoista
Rakennuttamisen Projektipäällikköä

vastaamaan uudisasuntojen rakennuttamishankkeista kokonaisvaltaisesti.
Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista. Valittu henkilö työllistyy aluepäällikkö Urpo Koivusaaren johtamaan tiimiin Vantaalle.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aiemmin hankittua vankkaa kokemusta asuntojen rakennuttamisesta tai omaperusteisesta asuntotuotannosta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus, IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti toimisto- ja muita sovelluksia.

Sopiva henkilö tehtävään on sosiaalinen ja paineensietokykyinen tiimipelaaja, jolla on ymmärrystä siitä, mistä hyvä rakennuttaminen syntyy sekä halua sitoutua tehtävään pitkällä aikavälillä. Tehtävä edellyttää kykyä hallita samanaikaisesti eri vaiheissaan olevia hankkeita, sekä vahvaa näkemystä hankkeiden kehittämisestä.

Miksi hakea Lakealle töihin?
Lakea hankkii tarvitsemansa tontit itse ja toimii hankkeissaan sekä tilaajana että rakennuttajana. Lakea toimii myös rakennuttamiensa asuntojen myyjänä tai vuokraajana ja kantaa asumisaikaista vastuuta huolehtimalla valmistuneiden kohteiden isännöinnistä ja taloushallinnosta. Oman asuntotuotannon lisäksi Lakea rakennuttaa asuntoja myös muille toimijoille.
Lakea on yritys, jonka talous ja tilauskanta ovat vakaalla pohjalla. Hankkeemme ovat kannattavia ja yrityksenä kasvamme maltillisesti ympäri Suomen pääkaupunkiseudun ollessa yksi Lakean tärkeimpiä kasvavia sekä kehittyviä alueita.

Lakea Oy toteuttaa tämän rekrytointitoimeksiannon yhteistyössä Adeccon kanssa, ja valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseksi työntekijäksi suoraan Lakea Oy:lle. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti, sivujemme www.adecco.fi kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 15.4.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, email juhani.aikas@adecco.fi. Laita hakemukseen mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.