Questback-osaaja IT-asiakaskyselyprojektiin

  • Kategoria
    Lähituki / Helpdesk
  • Työpaikan tunniste
    00043265
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Hyvinkäällä sijaitsevalle kansainväliselle asiakkaallemme Questback-osaajaa lyhyeen IT-kyselyprojektiin. Työ sopii erityisesti henkilölle, joka hakee lisätienestiä, esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikaisesti työskentelevälle henkilölle.

Projektissa asiakkaamme on suunnittelemassa ja lähettämässä Questback-järjestelmällä IT-asiakaskyselyn asiakkailleen. Palkattavan henkilön rooli on auttaa kyselyn rakentamisessa, mahdollisten erilaisten kieliversioiden luonti kyselystä ja tulosten läpikäynnin avustamisessa. Projekti alkaisi toukokuussa, ja työpäiviä olisi muutamia päiviä toukokuussa, kesäkuussa ja heinäkuussa. Työpäivien rakenne ei ole kiveen hakattu, joten olemme valmiita kuuntelemaan vaihtoehtoja työpanoksesi antamisesta.

Toiveenamme on että sinulla on jo kokemusta Questback-työkalun käytöstä, tai vastaavasta järjestelmästä. Lisäksi toivomme, että viestit sujuvasti englannin kielellä sekä kirjallisesti ja suullisesti, muut osaamasi kielet katsotaan eduksesi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 16.5.2021. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.