Projektipäällikkö, SSI SCHÄFER

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    2212758
  • Sopimus
    Vakituinen

 

SSI SCHÄFER Finland on osa saksalaista SSI SCHÄFER Groupia. Konsernin menestyksen taustalla on yli 8600 työntekijää yli 50 toimipisteessä eri puolilla maailmaa. SSI SCHÄFER on yksi maailman johtavista integroitujen logistiikkajärjestelmien toimittajista.

 

SSI SCHÄFERin liiketoiminnan kasvaessa yritys hakee projektipäällikköä vastaamaan varastokaluste- ja kevyiden automaatioprojektien toteutuksesta asiakkailleen itsenäisesti. Kyseessä on vakituinen työsuhde SSI SCHÄFERillä.

 

Toivomme sinulta noin 3-5 vuoden soveltuvaa työkokemusta. Aikaisempi kokemus projektien hallinnasta ja mekaanista asennuksista on tehtävässä eduksi. Sähkö- ja IT-osaaminen ovat hyödyllisiä taitoja, mutta tärkeintä on kyky ja halu oppia.Kykenet pitämään projektien langat käsissäsi ja kuljettamaan useita projekteja eteenpäin samanaikaisesti. Sinulla on ratkaisulähtöinen toimintatapa, hyvät organisointitaidot ja hyvä paineensietokyky. Haluat kehittää itseäsi ja asiantuntemustasi ja hahmotat nopeasti kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin ja saksan kielen taito lasketaan eduksi.

 


Vastaat projektipäällikön roolissa projektien toteutuksesta loppuasiakkaille. Vastaat projekteissa tehtaiden kontaktoinneista, materiaalien tilauksista, rahdeista, asiakaskontakteista ja asennusten koordinoimisesta asiakkaille. Tehtävään sisältyy matkustamista Suomessa ja ulkomailla ja matkapäiviä kertyy noin 50-100 vuodessa.

 


Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ainutlaatuisten varastokokonaisuuksien parissa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on ensimmäisten kuukausien ajan kokenut mentorikollega.Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 25.02.2019. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä lisätietoja Adeccolta Emma Vuorenmaa, puh. 040 630 4014. Tutustu SSI SCHÄFERIin: www.ssi-schaefer.com

 


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.