Projektipäällikkö Infrasuunnitteluun (Etämahd)

Uusi
  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00050887
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsitkö infrasuunnittelun parista uusia urahaasteita, kaipaatko lisävastuuta tai koetko pienemmän suunnittelutoimiston enemmän sinun jutuksesi? Hallitsetko katu,- tie,- alue,- tai ympäristösuunnittelun? Loistavaa! Tule osaksi osaavaa, sopivan kokoista toimistoa viemään projektit seuraavalle tasolle ja tukemaan tiimin toimintaa!

Infrasuunnittelu Oy on ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen suunnittelu-, mittaus-, valvonta- sekä rakennuttamisen asiantuntijapalveluita valtakunnallisesti tuottava perheyritys. Asiakkaita ovat mm. kaupungit ja kunnat, teollisuus, maanrakennusalan yritykset sekä viranomaiset. Kajaanin lisäksi Infrasuunnittelulla on toimisto Seinäjoella sekä etätoimisto Joensuussa. Tutustu tarkemmin www.infrasuunnittelu.fi

Etsimme nyt Projektipäällikköä yhteistyökumppanillemme Infrasuunnittelu Oy:lle Kainuussa ja ympäri Suomea olevien katuprojektien johtoon. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus, mutta valitun henkilön on oltava valmis yhdessä sovittaviin lähijaksoihin Kajaanissa tiimin työnohjauksen toimintamallin sisäänajamiseksi. Asunto satunnaisten lähijaksojen ajaksi tarjotaan työnantajan lukuun. Työntekopaikkoina Kajaani ja koti- coworking- toimisto.

Projektipäällikkönä vastaat julkisista kuntapuolen hankkeista. Tulet toimimaan seitsemän hengen tiimissä infrasuunnittelijana, projektien vetäjänä ja työn ohjaajana. Tärkein tehtäväsi on luoda kannustava työnohjausilmapiiri, missä jokaisella on mahdollisuus onnistua; tuet, tunnistat vahvuuksia ja hyödynnät jokaisen potentiaalia eri projekteissa. Vastuullasi on käynnistää projektit, osallistua aloituspalavereihin ja varmistaa asiakastyytyväisyys kaikilla tasoilla. Otat projekteista kokonaisvaltaisen vastuun, delegoit, motivoit ja aikataulutat projektit sekä koordinoit eri osapuolten toimintaa. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua suunnitteluprosessien kehittämiseen. Osallistut myös itse suunnittelutyöhön. Tehtävässä ei ole varsinaista esihenkilövastuuta, mutta voit itse määrittää urapolkusi ja kasvaa organisaatiossa Sinua motivoivaan suuntaan. Raportoit tehtävässä tiimipäällikölle, jonka kanssa teet hyvää yhteistyötä. Saat kaiken tuen tehtävässä menestymiseen osaavilta kollegoilta.

Toivomme sinulla olevan

- Rakennus- tai yhdyskuntatekniikan insinöörin tutkinto tai vastaava ympäristötekniikan tutkinto. DI katsotaan eduksi.
- Useamman vuoden todennettua kokemusta kaupunkipuolen infrasuunnittelusta sekä kunnallistekniikan suunnittelusta, ml. tuoreita referenssejä kuntasektorilta
- Projektinjohto kokemusta ja taitoa saada kaikki mukaan työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen
- Teknistä ja mielellään myös hankintaosaamista (tarjouslaskenta)
- Suunnitteluohjelmien osaamista

Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja sekä taitoa johtaa projekteja jämäkällä ja varmalla otteella. Työskentelytyyliltäsi olet aikaansaava ja järjestelmällinen, nautit asiakaskohtaamisista ja tunnistat asiakkaan tarpeet. Yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä ja luomaan projektitiimiin esimerkilläsi hyvää yhteishenkeä. Sinulla on taitoa delegoida tehtäviä ja pitää kokonaisuudet ja langat käsissäsi vaativien asiakasprojektien saralla.

Tarjoamme Sinulle

Vakituisen työn luotettavassa ja perinteikkäässä organisaatiossa, mielenkiintoisia asiakasprojekteja sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittymiseen kannustavan työyhteisön ympäröimänä. Infrasuunnittelulla pääset luomaan omannäköistä urapolkua sekä kehittymään ammatillisesti. Työnantajana Infrasuunnittelu on reilu ja panostaa työn ja vapaa-ajan tasapainoon tarjoamalla joustavat työajat sekä ajoittaiset kulttuuri ja virkistyspaketit. Kuukausipalkan lisäksi organisaatio tarjoaa monipuoliset ja henkilöstön arvostamat henkilöstöedut sekä henkilökohtaisen bonusmahdollisuuden.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta ja etsitkö itsellesi uusia urahaasteita? Jos vastasit kyllä, lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 22.7. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemisen kanssa!

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Adecco Finlandin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse konsultti Sanna Kovalainen / sanna.kovalainen@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.