Projektikoordinaattori Viafin

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00047198
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme nyt Viafin Process Piping Oy:lle Projektikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä pääset kehittymään kannustavassa sekä motivoituneessa ilmapiirissä projektitoiminnan tukitoimintojen parissa. Jos olet avoin uusille haasteille sekä muuttuvalle työympäristölle ja nautit myös rutiiniomaisista tehtävistä, olet etsimämme henkilö.

Tämä monipuolinen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi talous- ja projektitoiminnan tukitoiminnoissa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu projektien dokumentointia, osto- ja myyntilaskujen käsittelyä, tarjouslaskentaa sekä hinnoittelua yhdessä myynnin kanssa. Edellytämme myös hyviä asiakaspalvelutaitoja, sillä toimit myös satunnaisesti asiakasyhteyshenkilönä. Tässä työssä sinulla on myös mahdollisuus päästä laajentamaan työtehtäviäsi ja näyttämään osaamistasi varsinaisten työtehtävien ulkopuolelle erilaisissa kehitysprojekteissa.

Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta tai koulutusta vastaavista tehtävistä. Hakemamme henkilö on järjestelmällinen, organisointikykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Toivomme myös hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään urallasi sekä osaksi kokenutta tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä. Saat työhön kattavan perehdytyksen sekä käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työaikasi on liukuva, aloitus on klo 06-09 välillä (37,5h/vko). Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 29.05.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Tulet aluksi työllistymään Adeccon kirjoille vakituiseen työsuhteeseen ja 6kk jälkeen siirryt Viafinin Process Piping Oy:n omille kirjoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.