Pintaladontalinjan työntekijöitä 3-vuorotyöhön

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00032402
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme lohjalaiselle teknologiateollisuuden yritykselle useita

PINTALADONTALINJAN TYÖNTEKIJÖITÄ

pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Valittujen henkilöiden kanssa tehdään alkuun kuuden kuukauden määräaikainen sopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Pintaladontalinjan työntekijänä pääset operoimaan erilaisia elektroniikan komponenttivalmistuksessa tarvittavia koneita. Tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen sisätyö, johon saa hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea hyvää asennetta ja motivaatiota, reipasta työotetta, valmiutta 3-vuorotyöhön sekä mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Tehtävä sopii tarkalle ja oppimiskykyiselle henkilölle, joka ei pelkää koneita ja laitteita ja omaa riittävän englannin kielen taidon.

Hae tehtävää pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku tehtävään päättyy su 20.10. ja suoritamme haastatteluita jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.