Palvelupäällikkö

Uusi
  • Kategoria
    Taloushallinto
  • Työpaikan tunniste
    00038740
  • Sopimus
    Vakituinen

Rantalainen on yksi Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla työllistäen yli 800 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhteisöille kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Etsimme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Tilipalvelu Rantalaisen Porin toimistolle.

Rantalaisella palvelupäällikkönä työtehtäviisi kuuluu vastata esimiesroolissa Porin toimiston kirjanpitotiimistä yhdessä toisen päällikön kanssa, sen tuloksesta ja asiakkaista. Sinulla tulee olla kokemusta taloushallinnosta, asiakaspalvelusta, asiakkuuksien hoidosta ja tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi). Työ vaatii itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Työ on kokoaikainen ja työllistyt Rantalaiselle vakituiseen työsuhteeseen.

Rantalaisen palvelupäällikönä osoitat palavaa halua ihmisiä ja heidän menestymistään kohtaan ja sinulla pitää olla erinomaiset yhteistyötaidot sekä positiivinen asenne. Toivomme sinulta näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä, sinulla on reipas ja rehti työskentelyote ja esimiestyössäsi käytät hyvää pelisilmää. Kykenet myös ottamaan vastuuta ja tekemään päätöksiä.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Saat myös työsi tueksi johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta sekä hyvän tuen tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme myös hyvän ja vakaan työympäristön, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Rantalaisen prioriteetti on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 22.7.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Seppo Turunen, puh. 040 635 7833 tai sähköpostilla seppo.turunen@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.