Palkanlaskijoita asiakkaillemme Ouluun

Uusi
  • Kategoria
    Taloushallinto
  • Työpaikan tunniste
    2245802
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme asiakkaillemme Ouluun palkanlaskijoita.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan valittujen henkilöiden käytettävyys huomioon ottaen.

 

Tehtäviisi kuuluu palkanlaskennan tehtävät erilaisten työehtosopimusten parissa, joten kaikki osaaminen on eduksi. Järjestelmäosaamista toivomme esim. Netvisorin, Procountorin tai Tikonin käytöstä.

 

Odotamme sinulta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden työkokemusta palkkahallinnon työtehtävistä. Työotteesi on omatoiminen ja kykenet perehdytyksen jälkeen työskentelemään itsenäisesti, aktiivisena osana muuta taloushallinnon tiimiä. Työntekijänä olet tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen. Ominaisuuksiltasi sovit toisinaan nopeatempoiseenkin työskentelyyn.

 

Jätä hakemuksesi 02.09.2019 mennessä sivujemme www.adecco.fi kautta. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoivomus. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.