Pakettilajittelijoita Jyväskylään

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00043273
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään

PAKETTILAJITTELIJOITA keikkaluontoiseen työhön kesän ajaksi.

Työtä tehdään arkisin iltapäivä- ja iltapainoitteisesti, mutta myös aamuvuoroja voi olla tarjolla. Työpäivien pituudet vaihtelevat useimmiten 6-8 tunnin välillä. Työnkuva koostuu pääsääntöisesti pakettien lajittelusta, mutta tarvittaessa myös muista tehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta. Työt alkavat sopimuksen mukaan kohtalaisen nopealla aikataululla, ja töitä tehdään joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti. Alustavan arvion mukaan työvuoroja tulee olemaan kesäaikaan noin kaksi per viikko. Jatkomahdollisuudet työlle on olemassa.

Käsiteltävä tavara painaa keskimäärin noin 10 kg, joten hyvällä peruskunnolla pärjää. Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta, korkeaa työmoraalia ja tarkkaa työotetta. Varastotyökokemus on plussaa, muttei välttämätöntä.

Kiinnostuitko?

Lähetä työhakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta viimeistään 12.5. mennessä. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.