Paikkamaalari Konecranes Finland Oy:lle Hyvinkäälle

Uusi
  • Kategoria
    Rakennusala
  • Työpaikan tunniste
    2032902
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme Konecranes Finland Oy:lle Paikkamaalaria määräaikaiseen työsopimukseen vuoden 2019 loppuun. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Etsimällämme henkilöllä on joko alan koulutus tai työkokemusta. Työskentelytavoiltasi olet hyvin oma-aloitteinen ja ahkera. Yksi tärkeimmistä kriteereistä on kuitenkin loistava työnjälki. Työturvallisuuskortti on vaatimuksena ja trukkikortti katsotaan eduksi.


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tuotantolinjalla paikkamaalarina. Tulet tekemään asiakkaamme komponetteihin pohjamaalauksen ja loppumaalauksen. Tulet myös vastamaan maalausvaraston inventaariosta ja järjestyksestä.


Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen suuressa kansainvälisessä organisaatiossa, jatkosta on mahdollista keskustella työsuhteen lopulla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, alan parhaat välineet sekä loistavat kollegat.


Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.7.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fiAdecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.