Operations Specialist (Danske Bank)

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00051026
  • Sopimus
    Määräaikainen

Danske Bank on moderni pohjoismainen pankki, jossa rakennamme taloudellista mielenrauhaa. Autamme asiakkaitamme tuntemaan olonsa luottavaiseksi talousasioissa ja pääsemään tavoitteisiinsa helpottamalla heidän pankkiasiointiaan ja taloudellisia päätöksiään.
Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista - meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään koko ajan. Meille on tärkeää toimia suoraselkäisesti, niin asiakkaita kuin kollegoitamme arvostaen.

Operations Specialist
Haemme nyt Danske Bankille Operations Specialistia puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian ja kestää kokoaikaisesti vuoden loppuun asti.
Työssä tulet toimimaan Danske Bankin säilytysyhteisötiimissä rahastojen valvontaan liittyvissä tehtävissä. Säilytysyhteisön tehtävänä on valvoa rahastojen toimintaa, ja varmistaa että ne toimivat viranomaisten asettamien vaatimusten mukaisesti. Säilytysyhteisö on itsenäinen yksikkö, joka toimii Danske Bankin CIIB Services, Large Corporates and Institutions -yksikön alla. Työssäsi pääset seuraamaan rahastojen toimintaa aitiopaikalta ammattitaitoisen tiimin jäsenenä. Tiimisi toimii monikansallisesti ja tukenasi on mm. Liettuassa toimiva yksikkö.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu rahastojen päivittäistoiminnan kontrolleja kuten täsmäytyksiä, kassavirtojen seurantaa, arvopaperikauppojen selvittelyä, jne. Lisäksi olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaiden kanssa, ja sinulla on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään toimintaamme edelleen.

Työpäivän aikana käytät Dansken järjestelmiä ja kommunikointikanavina käytät pääsääntöisesti sähköpostia ja puhelinta. Työaika on liukuvasti 7,5 h päivässä arkisin 8-17 välisenä aikana. Työpisteesi sijaitsee Kasarmitorilla ja työssä on perehtymisen jälkeen osittainen etätyömahdollisuus.

Huipputiimi tukenasi
Tarjoamme sinulle näköalapaikan modernissa ja kansainvälisessä pankissa. Yksikössämme työskentelee rahoitusalan ammattilaisia, joita yhdistää halu hoitaa asiakkaan asiat kattavasti kerralla kuntoon. Pääset siis osaksi osaavaa ja motivoitunutta tiimiä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Sinulla on mahdollisuus päästä tuomaan ja kehittämään omaa osaamistasi sekä rakentamaan itsellesi uraa rahoitusalan tehtävissä.

Täsmällisyys ja ratkaisukeskeinen ote
Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista asennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla löytyy hyvä tietotekninen osaaminen. Osaat käyttää Microsoft Office-työkaluja (varsinkin Excel) sujuvasti ja opit eri järjestelmien käytön nopeasti. Huomioit pienetkin yksityiskohdat, mutta kykenet toimimaan myös ripeästi. Toivomme sinulta aikaisempaa taustaa tai käynnissä olevia opintoja kaupallisilta aloilta (tradenomi tai kauppakorkeakoulu) sekä aikaisempaa kokemusta rahoitusinstrumenttien kanssa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvan suomen ja englannin suullisen ja kirjallisen hallitsemisen.

Sinusta uusi kollegamme?
Kuulemme sinusta mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsulttimme Olli Nyman 040 630 3237, olli.nyman@adecco.fi.
Työsopimus solmitaan Adecco Finland Oy:n ja valitun henkilön kesken. Valitulle henkilölle tehdään Danske Bankin käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, suppea turvallisuusselvitys ja huumausainetestaus).

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.