Oma-aloitteinen ripustaja maalauslinjastolle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2212030
  • Sopimus
    Määräaikainen

Oletko kiinnostunut fyysisestä työstä tuotannollisissa työtehtävissä?

 

Etsimme asiakasyrityksellemme ripustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen maalauslinjaston avustaviin tehtäviin.

 

Työtehtäviin kuuluu raskaiden metallisten osien ripustaminen, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ei vaadita, mutta toivomme sinulta hyvää asennetta ja oppimishalua.

 

Tarjoamme sinulle mieluisan työn mukavassa asiakasyrityksessämme. Tämä työ on esimerkiksi nuorelle hyvä mahdollisuus kartuttaa työkokemusta ja kehittää omaa osaamista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa. Haku päättyy 17.3.2019. Hae paikkaa rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkitä hakemuksesi avoinna olevaan tehtävään. Voit hakea myös sähköpostitse derek.kinnunen@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta HR-konsultti Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.