Myyntipäällikkö - kylmätilat, EPTA Suomi Oy, Vantaa

Uusi
  • Kategoria
    Myynti
  • Työpaikan tunniste
    2205041
  • Sopimus
    Vakituinen

EPTA Suomi Oy on EPTA S.p.A:n (www.eptarefrigeration.com) suomalainen tytäryhtiö, joka toimittaa suomalaisille päivittäistavarakaupan, ammattikeittiöiden, elintarvikelogistiikan ja -tuotannon asiakkaille tarpeen mukaisia kylmäratkaisuja. Palvelemme asiakkaitamme alan johtavalla tuotesalkulla, jonka keskiössä ovat omilta tehtailta tulevat kylmäkalusteet, -koneikot ja kylmätilaratkaisut. EPTA on Euroopan johtava keskuskylmäkalusteiden valmistaja ja meitä EPTAlaisia on maailmaanlaajuisesti lähes 4 500 henkilöä.

 

EPTA Suomi Oy:n toiminnan kasvaessa voimakkaasti, haemme asiakkaan toimeksiannosta KYLMÄTILAMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan EPTAn kylmätilamyynnistä päivittäistavarakauppa- ja ammattikeittiöt -asiakassegmenteille. Työskentelet yhteistyössä projektipäällikön kanssa varmistaen, että sovitut aikataulut ja budjetti sekä asiakastyytyväisyys toteutuvat kiitettävästi.

 

Tehtävän keskeinen sisältö on myydä kohteet, tilata tavarat, asennuttaa projekti ja lopuksi luovuttaa kohde asiakkaalle. Tehtävän menestyksekästä hoitamista auttavat yrityksen kilpailukykyiset ja laadukkaat tuotteet, sekä valmis asiakasverkosto. Onnistuaksesi myyntipäällikön tehtävässä sinulla on vankka kokemus joko rakennustuoteteollisuuden tuotteiden myynnistä tai investointihyödykkeiden myymisestä jollekin tehtävän keskeisistä asiakassegmenteistä. Henkilönä olet jämäkkä, asioihin tarttuva ja omaat asiakastyössä tarvittavan pelisilmän. Työskentelyotteesi on asiakaslähtöinen ja systemaattinen. Toimintamme kansainvälinen luonne vaatii kykyä kommunikoida englanniksi sekä kirjallisesti, että suullisesti.

 

Tarjoamme oikealle henkilölle hyvän palkkauksen ja alan parhaat tuotteet. Saat tuotteisiin perusteellisen koulutuksen ja työhön aikaansaavan työyhteisön tuen. Tehtävä on itsenäinen, ja työskentelykenttä on joustava. Tehtävässä raportoit yrityksen maajohtajalle.

 

Hae avointa tehtävää adecco.fi sivuston kautta. Haku tehtäviin päättyy viimeistään ke 30.1.2019. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Tatu Savolainen p. 050 555 5210.

 


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.