Myyjiä vaatemyymälään, Beyond Retro

  • Kategoria
    Myynti
  • Työpaikan tunniste
    00052253
  • Sopimus
    Vakituinen

Tervetuloa Beyond Retroon! Olemme vintage-vaatealan ammattilaisia, jonka tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä takaamalla ainutlaatuisen kokemuksen muodin edelläkävijöille. Toimintaamme on tällä hetkellä globaalia ja meillä on toimintaa esimerkiksi Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Tarjoamme upeita uramahdollisuuksia ainutlaatuisella, luovalla ja innokkaalla asenteella maailmanlaajuisesti.

Beyond Retrolla tarjoamme tasavertaiset mahdollisuudet kaikille työntekijöillemme. Työntekijämme ovat suurin voimavaramme ja jatkamme kohti ympäristöä, jossa jokainen tulee kuulluksi. Sitoudumme rakentamaan ja tukemaan kattavaa ja monimuotoista työympäristöä, jossa taustasta riippumatta jokainen voi olla osana ratkaisua. Lisää Beyond Retrosta englanniksi nettisivuilla: https://www.beyondretro.com/

Toimintamme on nyt laajentumassa Suomeen. Haemme osa-aikaisia myyjiä (30h/vko) Beyond Retrolle Helsinkiin!

Etsimme Beyond Retrolle osa-aikaisia myyjiä uuteen avattavaan vaatemyymälään kauppakeskus Forumiin. Työtehtävässä toimit apuna myymälän päivittäisessä toiminnassa joko palvelemassa asiakkaita tai tukitehtävissä liikkeen varaston puolella. Tulet työskentelemään kummassakin osastossa, joihin käymme kattavan perehdytyksen. Työtehtävät alkavat lokakuun lopussa ja työhön sisältyy 2-vuorotyötä sekä arki- ja viikonloppuvuoroja.

Liikkeen puolella autat asiakkaita erilaisissa tilanteissa ja takaat mahtavan ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Asiakkaan saapuessa liikkeeseen tervehdit, opastat ja tarvittaessa vastaat erilaisiin kysymyksiin. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotteiden myyntiä, yleistä asiakaspalvelua, kassanhallintaa sekä tuotteiden ylläpitoa, siirtoa, täydennystä ja huoltoa. Lisäksi takaat turvallisen ja sujuvan asiakaskokemuksen myös ruuhka-aikoina ja ylläpidät myymälän yleistä siisteyttä asiakas- ja työntekijätiloissa.

Varaston puolella vastaat tuotantolinjan ylläpidosta muiden tiimiläisten kanssa. Työtehtäviisi kuuluu vaatteiden ripustamista, hintalappujen kiinnitystä, hälyttimien asennusta ja purkua. Lisäksi autat uusien kuormien puruissa ja täytöissä, siirrät tuotteita sekä ylläpidät yleistä siisteyttä ja turvallisuutta liikkeen varastotiloissa.

Uramahdollisuudet

Beyond Retron organisaatiossa sinulla on suuri mahdollisuus ottaa uusia harppauksia urallasi vaatealalla. Yrityksellä on toimintaa kansainvälisesti ja on hyvin tunnettu brändi Iso-Britanniassa ja Ruotsissa. Sinulla on myös oiva mahdollisuus päästä edistämään kestävän kehityksen aatteita sekä sitä kautta turvaamaan nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

Tiimityö ja ainutlaatuinen asiakaskokemus

Työssä onnistuessasi tykkäät tiimityöskentelystä sekä osaat toimia esimerkillisesti. Otat vastuuta työtehtävistäsi, osaat työskennellä tiimissä sekä autat toiminnallasi myymälää lähemmäksi myyntitavoitteita. Asiakastyössä pystyt luontevasti asettua asiakkaan asemaan häntä kuunnellen ja kokonaistilanteen huomioiden. Edellytämme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Sinusta uusi kollegamme?

Kuulemme sinusta mielellämme lisää! Lähetä hakemuksesi meille Adecco.fi nettisivujen kautta 9.10.2022 mennessä, käsittelemme hakijoita jo hakuajalla. Halutessasi voit myös välittää CV:n englanninkielisenä.

Lisätiedot tehtävästä tarjoaa HR Consultant Tuukka Vesa p. 040 1606 137, tuukka.vesa@adecco.fi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan Adecco Finland Oy:n ja valitun henkilön kesken.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.