Mekaaninen asentaja

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00041594
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme Mekaniikka-asentajaa suurelle vakavaraiselle asiakkaallemme Länsi-Tampereelle. Työ on määräaikainen ja työsuhde kestää ainakin alkusyksyyn saakka. Työtä tehdään pääosin arkipäivisin päivävuorossa, mutta tuotantovolyymin kasvaessa saatetaan työtä tehdä myös kahdessa vuorossa.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaamme tuotteiden kokoonpanoasennukset annettujen kuvien mukaisesti. Asennustyöt ovat pääosin mekaanisia, mutta hydrauliikkaosaaminen tässä työssä luetaan eduksesi. Eduksesi katsomme myös aiemman kokemuksen teollisuuden asennustehtävistä. Työtä tehdään pienissä tiimeissä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tässä tehtävässä olennaisessa asemassa. Työhön annetaan erittäin kattava perehdytys sekä työturvallisuuskoulutus. Edellytämme hakijalta työturvallisuuskorttia tai halukkuutta käydä työturvallisuuskorttikoulutus. Toivomme hakijalta hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä omatoimisuutta.

Tarjoamme sinulle mielekkään, vaihtelevan työn sitoutuneessa ja ammattitaitoisessa porukassa sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Toivomme, että voit aloittaa työssä vaikka saman tien, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.01.2021. Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Adeccon yhteyshenkilöön Lauri Pelkoseen, puh. 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.