Maalari Inission Oy:lle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051028
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme Lohjalaiselle teknologiateollisuuden yritykselle, Inission Oy:lle, työntekijää maalausosastolle.

Toivomme hakijalta ennen kaikkea halua oppia uusia asioita ja kehittää omaa ammattitaitoaan sekä positiivista asennetta ja motivaatiota työhön.

Työtehtäviisi kuuluu valmistettavien tuotteiden maalaus koneellisesti sekä linjaston hoitaminen. Tehtävät ovat fyysisesti melko kevyitä mutta vaativat tarkkuutta, tehokkuutta, huolellisuutta sekä keskittymiskykyä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen vaatii tehokasta työotetta tinkimättä kuitenkaan laadusta ja huolellisuudesta. Sorminäppäryys, hyvä keskittymiskyky sekä aiempi kokemus metallituotteiden maalauksesta tai maalausosastolla työskentelystä katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilöin löydyttyä, alussa tehdään 6 kk mittainen työsopimus valittavan henkilön ja Adeccon välille, on mahdollista että työ jatkuu myös pidempään. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävään nopeasti.

Lisätietoja antaa Hanne Mattila puh. 040 551 8175 tai hanne.mattila@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.