Maalari / hiekkapuhaltaja Kuohulle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052035
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme asiakkaallemme Mecamanille Kuohulle maalaria / hiekkapuhaltajaa. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja hyvälle tekijälle töitä on tarjolla pitkäksi aikaa.

Työtehtäviin kuuluu teräsrakenteiden märkämaalaus ja hiekkapuhallus sekä pyöräkoneella operointi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta näistä työtehtävistä, vaan riittää jos asenne on kunnossa ja olet halukas oppimaan uutta. Työssä perehdytetään tehtävään. Eduksi kuitenkin katsotaan, jos on kokemusta kyseisistä työtehtävistä tai koulutusta alalta. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteista työotetta sekä motivaatiota työtä kohtaan.

Työtä tehdään päivävuorossa arkisin klo 7-15.30, mutta ruuhka-aikoina myös 2-vuorotyöskentely on mahdollista. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 16.10.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Janika Pasanen, puh. 040 185 1999 / janika.pasanen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.