Liiketoiminnan verkko-opettaja

  • Kategoria
    Koulutus ja valmennus
  • Työpaikan tunniste
    00043278
  • Sopimus
    Määräaikainen

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen elinikäinen kehittäminen. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 1600 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Lisäksi teemme laajaa hanke- ja kehittämistoimintaa yritysten ja koko seutukunnan hyväksi. Haluatko liittyä huippujoukkoon?
www.samiedu.fi

Uuden Merkonomiksi verkossa -koulutustuotteemme kysyntä yllätti meidät positiivisesti! Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee

LIIKETOIMINNAN VERKKO-OPETTAJAA

määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.2021 - 31.7.2023.

Samiedu tarjoaa liiketoiminnan opiskelijoille vaihtoehdon opiskella tutkinto tai tutkinnon osia kokonaan verkossa. Tarvitsemme vahvistusta koulutusten toteutukseen ja edelleen kehittämiseen. Myös ammatti- ja erikoisammattitutkinnot tulee saada verkkoon. Oletko sinä etsimämme ammattilainen? Haluatko olla rakentamassa innovatiivisia liiketoiminnan koulutustuotteita verkkoon? Tehtävän jatkoa arvioidaan laadukkaiden koulutuskokonaisuuksien toimiessa verkossa määräaikaisuuden jälkeenkin.

Työnkuvaasi kuuluvat liiketoiminnan verkkokoulutusten opetus- ja ohjaustehtävät sekä koulutusten kehittäminen (pt, at, eat). Toimit tiimin jäsenenä huolehtien opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten polkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Meillä Samiedussa opettajat osallistuvat myös aktiivisesti työelämäyhteistyön kehittämiseen sekä hanketyöhön. Työtehtävää voi hoitaa työn luonteen vuoksi myös osittain etätyönä.

Työssä menestymistäsi auttaa kyky hallita laajoja kokonaisuuksia sekä valoisa asenne työhön. Olet innostunut työstäsi ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet ratkaisuhakuinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Arvostamme vahvaa verkkopedagogista näkemystä ja osaamista sekä verkko-oppimisympäristö Moodlen käyttötaitoa. Arvostamme lisäksi aikaisempaa opettaja-/kouluttajakokemusta verkko-ohjauksesta sekä työkokemusta opetettavalta alalta.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi AMK tai YAMK, KTM tms., pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat huomioidaan. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 303/2003 ja PL 731/1999).

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätiedot:
Sari Jaskio, tiimipäällikkö, sari.jaskio@samiedu.fi, 044 550 6627,
Timo Welsby, toimialajohtaja, timo.welsby@samiedu.fi, 044 550 6511,
Sanna Laukkarinen, eEdu projektipäällikkö, sanna.laukkarinen@samiedu.fi, 0505631587.

HUOM! Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Jätä hakemuksesi viimeistään 23.5.2021 osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/ita-savon-koulutuskuntayhtyma/.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.